Barnisse - Wit (400x72)

De zonnigste hotspot van Nissewaard! Barnisse is een open-air containerbar en evenementenlocatie in Recreatiegebied De Bernisse. Als bezoeker kom je bij Barnisse helemaal tot rust. Geniet van de ongedwongen en warme gastvrijheid, smul van de overheerlijke bar bites en verfrissende drankjes.

Openingstijden
maandag tot donderdag gesloten
Bij mooi weer zijn wij vrijdag, zaterdag en zondag open vanaf 12.00 uur. Via onze social media kanalen laten we je weten wanneer de containerdeuren geopend zijn.

hallo@barnisse.nl
Search
Title Image

Kids

PAS OP! HIER SPELEN

KIDS

Jong gezelschap? Je avontuurlijke kids kunnen hun energie kwijt met verschillende activiteiten aan de waterkant.

Barnisse - Suppen (1920x1048)

SUPPEn

Voor grotere kids met een zwemdiploma verhuren wij een aantal stand up paddle boards. Het rustige water van Bernisse maakt suppen toegankelijk voor iedereen! Je kids hebben alle ruimte om zich te vermaken. Met verschillende sporten, games en animatie zijn zij zo druk dat jij alle tijd voor jezelf hebt.

Ook de allerkleinste kunnen veilig lanterfanten. Wij zorgen voor een afgezet stuk, zodat jullie als ouders iets rustiger kunnen blijven zitten aan de waterkant. Barnisse zorgt voor een veilige speelomgeving zodat ook jullie kleinste de natuur kan ontdekken.