Barnisse - Wit (400x72)

De zonnigste hotspot van Nissewaard! Barnisse is een open-air containerbar en evenementenlocatie in Recreatiegebied De Bernisse. Als bezoeker kom je bij Barnisse helemaal tot rust. Geniet van de ongedwongen en warme gastvrijheid, smul van de overheerlijke bar bites en verfrissende drankjes.

Openingstijden
maandag tot donderdag gesloten
Bij mooi weer zijn wij vrijdag, zaterdag en zondag open vanaf 12.00 uur. Via onze social media kanalen laten we je weten wanneer de containerdeuren geopend zijn.

hallo@barnisse.nl
Search
Title Image

Eten & Drinken

HOOG TIJD OM BIJ TE KOMEN

GEWOON GENIETEN

Bij een lekker drankje, hoort een lekker hapje. Zie hiervoor onze kleine kaart ter plaatse of neem een kijkje op onze socials. Barnisse heeft alles in huis om jou een heerlijke dag te verzorgen. Eten en drinken mag aan de bar worden besteld.

Wat kunnen we voor je inschenken? Koud pilsje, frisse rosé of toch wat sterkers? Kun je niet kiezen? Gin-tonic is altijd een goed idee!

Bij de uitgebreide drankkaart serveren we verschillende koeken en zoutjes. Vraag aan de bar wat voor lekkers er vandaag is.

a

CATERING

Bij feesten en evenementen is het mogelijk om eten te bestellen buiten de menukaart. Wij maken het zo gek als jij kunt bedenken. Oesters doen?

Opzoek naar een waanzinnige locatie voor jullie feest/event? Geef ons een belletje, bespreken we samen hoe we dit een onvergetelijke zomer kunnen maken.